Ihmisen näköinen ja kokoinen lääkäripalvelu

Ajanvaraus 9.00-17.00
Puh. 02 - 277 6666

Kauppiaskatu 10 C, Turku
Heinäkuun 1.-31.7. ajan
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Etusivu Lääkärit Muut palvelut Sijainti Yhteys
 

AJANVARAUS: puh. 02 - 277 6666
Puhelinaika Ti 9-10, To 9-10 puh. 0600 96162

 

RIITTA LAHTONEN
LKT, FM, DIPL.HOMEOPAATTI

Riitta Lahtonen on koulutukseltaan lääketieteen tohtori ja biologian maisteri. Lisäksi hän on suorittanut virallisen homeopaatin tutkinnon. Riitta on työskennellyt lääketieteen tutkijana ja opettajana sekä sairaala-, terveyskeskus- ja neuvolalääkärinä. Riitta toimi 17 v ajan muun työn ohessa myös sotaleskien kuntoutuslääkärinä.

Riitan kiinnostus luontaislääketiedettä kohtaan heräsi v. 1985, jolloin hän Lääkäriasema Pulssissa yleis- ja työterveyslääkärinä työskennellessään hakeutui ensimmäiselle akupunktiokurssilleen. Kiinnostus täydentäviin hoitomuotoihin heräsi, kun oma nivelreuma ei ottanut rauhoittuakseen perinteisen lääketieteen keinoin.

 

Viimeiseen 25 vuoteen mahtuu myös kliinistä tutkimustyötä mm. ihottumasta, pälvikaljuudesta ja luukadosta. Riitta on kuulunut myös tutkimusryhmiin, jotka ovat tutkineet välttämättömien rasvahappojen merkitystä ylivilkkailla ja lukihäiriöisillä lapsilla. Homeopatian ohella Riitta käyttää potilailleen kaikkia yleisesti Euroopassa hyväksyttyjä luontaislääketieteen keinoja, mm. ns. isopaattisia valmisteita ja misteliuutteita. Riitta käyttää myös otsoniterapiaa, jota hän on opiskellut Venäjällä.

Riitta Lahtonen haluaa käyttää lääkärin työssään sekä koululääketieteen että luontaislääketieteen diagnostiikkaa ja hoitoja. Riitta pitää mottonaan sitä, että molemmista pitää valita niiden parhaimmat puolet ja joka tilanteessa toimia potilaan parasta ajatellen, niin perusteellisesti ja inhimillisesti kuin haluaisi itseäänkin hoidettavan.